Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفری با اشاره به برنامه ساخت فصل دوم مجموعه تلویزیونی «جلال» در تبریز گفت: مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «جلال»، روایت تصویری تاریخ معاصر آذربایجان از اوایل دهه ۱۳۳۰ شمسی تا اواسط دهه ۱۳۶۵ است.

«مرتضی صفری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با اشاره به برنامه ساخت قسمت دوم مجموعه تلویزیونی «جلال» در تبریز گفت: برخی افراد مدعی اند که شهرداری برای تهیه این سریال به صدا وسیما هبه می دهد تا به تخلفات شهرداری از سوی این مرکز پرداخت نشود، اما واقعیت این است که ما در طرح مشکلات شهر و مردم با هیچ کس تعارف نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صدا وسیمیای مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «جلال»، روایت تصویری تاریخ معاصر آذربایجان از اوایل دهه ۱۳۳۰ شمسی تا اواسط دهه ۱۳۶۵ است، خاطرنشان کرد: قسمت نخست سریال «جلال» از نظر  نمایش در شبکه های مختلف تلویزیونی صدا و سیما و مخاطب پذیری، بهترین اثر مراکز استانی تا به امروز بوده است و با حداقل هزینه و با حضور ۲۰۴ بازگیر دیالوگ گو که ۲۰۰ نفر آن از آذربایجان بود، تهیه شد.

وی با تاکید بر اینکه اجازه نمی دهیم صدا و سیما پله پرشی برای  برخی افراد باشد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» برای برجسته سازی تبریز و مفاخر این شهر است که از شبکه سراسری سیما پخش می شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ادامه داد: قسمت دوم سریال «جلال» به لحاظ حرفه ای و هنری بسیار متفاوت تر از قسمت نخست خواهد بود و در ۲۶ قسمت تهیه می شود.

صفری با بیان اینکه قسمت نخست مجموعه تلویزیونی «جلال» بیش از ۴۵ درصد بیننده ملی داشت، ادامه داد: برای ساخت «جلال ۲» تصویربرداری در سه استان انجام می شود و ۵۰۰ نفر بازیگر در آن حضور خواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه باید برای هنرمندان فضای فعالیت ایجاد کرد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» به دلیل طرح قوی و خوب آن توانست ۶ میلیارد تومان از مجموع ۱۲ میلیارد تومان اعتبار سازمان صدا و سیما برای ساخت آثار فاخر در مراکز استان ها را جذب کند، در حالی که تنها ۲ میلیارد تومان آورده استانی برای ساخت آن هزینه می شود. 

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: تاریخ آذربایجان مجموعه تلویزیونی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران و مدیر نظارت بر بورس ها با اشاره به وقایع رخ داده در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت سال گذشته، مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور را شرح دادند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران با اشاره به وقایع 17 اردیبهشت سال گذشته و انتشار با تاخیر مقدار مصوب نرخ خوراک گفت: مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور نیاز به ارائه دارد. بعد از آنکه در تیرماه مصوبه نرخ خوراک منتشر شد، همکاران ما در نظارت بر بورس ها معاملات در آن تاریخ 17-18 را بررسی کردند. بررسی ها در چند بعد بود که کلیات آن را مطرح میکنم.

وی ادامه داد: اولین کار بررسی معاملات اشخاصی بود که در لیست دارندگان اطلاعات نهانی بودند، بود که آی پی این افزاد بررسی شد. قصد ما این بود که افرادی که مضنون به معامله بر اساس اطلاعات نهانی بودند بررسی شود.

عیوضلو گفت: از بررسی های صورت گرفته، موضوع چشم گیری عاید نشد و ما گام بعدی را شروع کردیم. که بررسی لیست افرادی بود که در تاریخ مذکور بیشترین فروش را داشتند که بالغ بر 2400 شخص حقیقی و حقوقی بودند که مجدد آن ها هم فیلتر شدند و در نهایت به لیست 500 نفره رسیدیم و الگوی معاملاتی افراد را بررسی کردیم. در نهایت به یک لیست 40 نفره از افراد رسیدیم که مشکوک به استفاده از اطلاعات نهانی در تاریخ 17-18 اردیبهشت بود.

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران گفت: این لیست به مرجع قضایی ارسال شد و آن مرجع هم بررسی های خودش را آغاز کرده و اسلاعات تکمیلی را از ما گرفته است.

همچنین قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس ها نیز با اشاره به مجموعه اقداماتی که توسط سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور انجام داده است، گفت: مجموعه فعالیت های سازمان بورس عبارت است از: 1-بررسی مجدد کلقه هشدارها و تریگر های نظارتی2- شناسایی ای پی سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری و …3- تهیه گزارش ماتریسی از معاملات 4-انجام مکانبه در خصوص اخذ فهرست کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی درگیر در فرایند مصوبه نرخ خوراک5- تهیه فهرست اشخاص با بیشترین خالص ارزش افزوده فروش در روز 17-18 اردیبهشت7- تحدید جامعه اماری کد های حقیقی مشکوک8- انجام 16 فقره مکانبه با نهادهای دولتی که ظن اطلاع از مصوبه مذکور را داشتند 9- انجام 6 فقره مکاتبه با نهاد های دولتی در خصوصی اعلام فهرست دارندگان اطلاعات نهانی 40 نفر به مراجع قضایی احضار شدند

لازم به ذکر است مشخصا مکاتبات با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دولت بوده است و بین این سه ارگان بانک مرکزی هیچ پاسخی نداده است.محمد جوانمردی، معاونت حقوقی، مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس در نهایت اعلام کرد که 40 نفر متهم شامل اشخاص حقیقی و حقوقی به دستگاه قضایی احضار شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • (ویدئو) روایت زنده‌یاد ناصر چشم‌آذر از ساخت موسیقی متن فیلم «ای ایران»